Compleet pakketten

Uit Help
Ga naar:navigatie, zoeken

Compleet of Maatwerk: kies de beste propositie voor elke klant

Binnen het telefonieplatform is het mogelijk om te kiezen tussen twee pakketten, namelijk Maatwerk en Compleet.

Bij Maatwerk stel je zelf het meest passende aanbod samen en betaal je alleen voor de functionaliteiten die worden afgenomen en de verbruikte belminuten. Dit is vooral interessant bij weinig uitgaande telefonie en wanneer er geen uitgebreide routering nodig is.

Bij Compleet heb je direct beschikking over een groot aantal modules en mogelijkheden van het platform voor één vaste prijs per gebruiker. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor nationaal belverbruik en daarom weet je precies waar je aan toe bent als het gaat om de facturatie. Bedrijven met veel uitgaande telefonie en uitgebreide belplannen is dit een goede telefonie oplossing.

Wat zit er allemaal in Compleet

De diensten waar de klant gebruik van kan maken zijn: Openingstijden, Meldingen, Wachtrij, Keuzemenu, Voicemail, Fax diensten, Belgroepen, Filtergroepen, Pick-up groep, Wachtmuziek/wachttoon, Meeluisteren, Telefonisch vergaderen (conferencing), Netnummer/postcode routering, Online beheer + statistieken, Naamweergave voor inkomende oproepen, Webhooks en de Gespreksnotificatie API.

Er worden nog wel kosten in rekening gebracht voor telefoonnummers, gespreksopname en externe koppelingen zoals Microsoft Teams en CRM-integraties.

Een complete oplossing voor jouw telefoniecentrale

In het prijsmodel Compleet betaalt je een vast bedrag per maand per gebruiker. De Gebruiker heeft de beschikking over:

  • een vrij te kiezen vast of draadloos bureautoestel
  • de Vialer Webphone (Chrome/Firefox)
  • de Vialer app (Android/iOS)
  • de browserplugin


Het instellen van de bereikbaarheid kan via de portal, de Vialer webphone, de Vialer app en ook via de klik-en-bel browserplugin. De laatste wordt ook gebruikt om snel uit te bellen zonder het nummer fysiek te hoeven intoetsen. Kijk bij Gebruiker Compleet over verdere instellingen van de Gebruiker.

VoIP Accounts

In tegenstelling tot de Maatwerk, kun je bij het Compleet pakket geen VoIP-accounts aanmaken. Dit gebeurt automatisch bij het activeren van apparaten bij de Gebruiker. Wel kun je bij VoIP-accounts de instellingen bekijken en waar nodig wijzigen. Voor vaste bureautoestellen is het Account ID en wachtwoord zichtbaar, omdat je deze nodig hebt voor het configureren van een vast toestel. Daarnaast zijn losse VoIP-accounts nog steeds te selecteren in bijvoorbeeld belgroepen. Heb je alleen een VoIP-account nodig voor een receptietoestel, dan kun je ook een Gebruiker aanmaken.

Fair Use Policy

Pakket Compleet is bedoeld voor normaal en eigen gebruik van de klant. Er is een fair use policy opgesteld van 500 minuten per gebruiker per maand om zo buitenproportioneel gedrag te detecteren. Indien de klant meerdere Gebruikers heeft, kan de klant gebruikmaken van het totale gemaximaliseerd aantal minuten per klant. Voorbeeld: De klant heeft 3 Gebruikers, dan is het gemaximaliseerde totaal van de fair use policy 3 x 500 minuten. Eén van de Gebruikers kan dan bijvoorbeeld 1.000 minuten verbruiken, als het gemaximaliseerde totaal van 1.500 minuten maar niet overschreden wordt.

Overstappen van pakket

Tijdens het aanmaken van een nieuwe klantomgeving wordt gekozen voor het juiste pakket. Wil de klant later overstappen naar een ander pakket of is een huidige klant geïnteresseerd in Compleet dan kan de klant op elk gewenst moment overstappen. Dit doe je in het tabblad pakketten onder de instellingen van de klant.

Meer informatie

Heb je als partner meer informatie nodig kijk dan ook op www.voipgrid.nl/partnerinformatie.

;