Openingstijden Basis

Uit Help
Ga naar:navigatie, zoeken

Wat kan ik hier?

Met openingstijden basis kan je op de meest snelle en gemakkelijke manier de openingstijden voor de organisatie instellen. Er zijn drie mogelijkheden voor het routeren van een inkomend gesprek, namelijk reguliere openingstijden, gesloten tijden of feestdagen.

Velden

Na het toevoegen van nieuwe openingstijden stel je eerst de reguliere openingstijden in. Je kan elke dag van de week anders instellen en zijn de openingstijden elke dag gelijk dan kan de kopieerknop gebruikt worden. Vervolgens kan je in het tabblad feestdagen de vaste en bekende feestdagen instellen. Het grote voordeel hierbij is, is dat alle feestdagen elke jaar automatisch worden gewijzigd. Pasen, Hemelvaartsdag en Pinksteren bijvoorbeeld vallen niet elk jaar op dezelfde dag.

Belplan

Nadat de module openingstijden basis is aangemaakt, kan je deze in het belplan selecteren en verder instellen. Eigenlijk stel je 3 verschillende routes in, namelijk als het bedrijf open is, als het bedrijf gesloten is en als het een feestdag is.

OpeningsTijdenBasis1.png


Tip

Heb je toch een ingewikkelde structuur met bijvoorbeeld een storingsdienst buiten de openingstijden met verschillende collega's of wil je tijdens de lunch ook gesloten zijn, kies dan voor de module openingstijden geavanceerd. Met deze module zijn uitgebreidere routeringen in te stellen.

;